در شرح حال عالم بزرگوار سید اسماعیل صدر در کتاب معارف الرجال به شاگردان ایشان اشاره شده که از سید حسین بن سید ابراهیم بن سید ابراهیم فشارکی نام برده شده است در متن ذیل زندگی نامه سید اسماعیل صدر و منابع آن ذکر شده است:
هجرت
سيد اسماعيل صدر در سال 1281 هـ . ق. به مكه مشرف شد و اعمال پر فضيلت حج را به جاي آورد. او پس از بازگشت به نجف، مريض شد و براي رفع كسالت، به اصفهان سفر كرد. وي در اصفهان، به مناسبتهاي مختلف، منبر ميرفت و با استعدادي كه در اين زمينه داشت، مردم را ارشاد و راهنمايي ميكرد و روز به روز بر محبوبيتش افزوده ميشد. او در سال 1294 هـ . ق. تصميم گرفت از اصفهان عزيمت كند و به نجف بازگردد. وي در سال 1300 هـ . ق. به خراسان سفر كرد و مرقد منوّر امام هشتم شيعيان را از نزديك زيارت كرد.
تأليفات
از سيد اسماعيل صدر آثار بسياري به يادگار نمانده است. تنها رساله علمية وي كه حاشيهاي بركتاب «انيس التجار»، نوشتة ملا مهدي نراقي است و در زمينة احكام بازرگان نگارش يافته، به چاپ رسيده است
عالمي فرهيخته
وي در علوم عقلي و نقلي، اطلاعات بسياري داشت و در مسائل علمي، دقت نظر زيادي به خرج ميداد. او در فتواهاي خود، بسيار احتياط ميكرد و همة جوانب را ميسنجيد. وي به مباحثة دو نفره يا چند نفره علاقهاي وافر داشت و ديگران را نيز به اين كار توصيه ميكرد و ميگفت: «استفادة من از اين مباحثه كمتر از استادان نيست؛ زيرا اين قسم مباحثه، هم درس خواندن است و هم درس دادن و بحث كردن».
شاگردان
1. شيخ عبدالحسين كرخي،معروف به «كاظمي» و «آل ياسين»
2. ميرزا محمد حسين نائيني.
3. سيد ابوالقاسم دهكردي.
4. محمد هادي بيرجندي معروف به «هادوي»
5. شيخ موسي بن محمد جعفر كرمانشاهي.
6. محمد حسين طبسي.
7. غلام حسين مرندي حائري.
8. ميرزا علي نجل.
9. سيد علي سيستاني، پدر بزرگ حضرت آيت الله سيد علي سيستاني.
10. سيد حسين بن سيد ابراهيم فشاركي اصفهاني.
ایشان برادرزاده آیت الله سیدمحمد فشارکی میباشند.
شیخ علی دشتی تحصیلات خود را در مدرسه حسینی ایرانیان در عتبات تا مقطع سطح به پایان برد . مدتی در دروس خارج نیز تلمذ کرد و قسمتی از اصول را نزد حاج سیدحسین فشارکی فراگرفت.