این روستا در دهستان جبل از بخش کوهپایه قرار دارد و بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال 1390، جمعیت آن 71 نفر (24 خانوار، 37 مرد و 34 زن) بوده است.
کوچه ای در کرد آباد
به گفته اهالی ، نام روستا (کردآباد) در اصل با ضمه “ک ” یعنی کُردآباد بوده که به تدریج به کِردآباد تغییر نام پیدا کرده است. اهالی بر همین اساس می گویند احتمال آغاز پیدایش این روستا ، اسکان جمعیتی از اقوام کرد باشد . جالب است بدانید بخش ورودی روستا که در حال حاضر تقریبا به صورت کامل تخریب شده است ، اشک نام داشته و دلیل این نام هم حفر و احداث قنات در دوران اشکانیان گفته می شود. در کل از شواهد و قرائن چنین برمی آید که این روستا قدمت بسیار زیادی دارد. روستای کردآباد در دهستان جبل قرار دارد و فاصله این روستا از مرکز استان اصفهان ، 80 کیلومتر است. جمعیت فعلی کردآباد حدود 100 نفر است . شغل بیشتر مردم اهالی کشاورزی و باغداری است و محصولاتی که در روستا به دست می آید ، شامل گندم ، جو نخود ، لوبیا ، عدس در بخش کشاورزی و و گردو و بادام و زردآلو در بخش باغداری است.
این اسامی بیشتر گرد باد را معنی میدهد یعنی منطقه ای که گرد باد در ان رخ می داده .یا گرد ابادی یعنی ابادی که گرد است ،دایره ای است .
چرا اظلاعات غلط میزاریددد .. همون keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd درسته ک در زبان پهلوی اشکانی یعنی ساخته و الان هم روستا نیست